Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Tsouros Marine on Tsourosmarine στο Facebook

Γυαλιά Montana Eyewear MP200

Κωδικός:
M200
Κατασκευαστής:
Montana
Μεγέθη:
MP200E, MP200K
€ 27,00

montana

Γυαλιά υψηλής ποιότητας, Ελβετικού σχεδιασμού.

Τα γυαλιά Montana περιλαμβάνουν σχέδια σχεδιασμένα από οπτικούς, σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχήματα και χρώματα, με πολύ λεπτούς πολωτικούς φακούς.

Μοντέλο

Χρώμα

Φακοί

Σκελετός

Θήκη

MP200E

Μπλε

Revo

Rubbertouch

Μαλακή

MP200K

Κίτρινο

Revo

Rubbertouch

Μαλακή

Διαστάσεις (σε χιλ.):

montana m44

Αρχικά βασισμένοι σε τεχνολογία της NASA, οι φακοί με επικάλυψη Revo (παράγουν το χαρακτηριστικό του αντικατοπτρισμού) προσφέρουν ασύγκριτη απόδοση και μας κάνουν να βλέπουμε το περιβάλλον πιο πλούσιο χρωματικά. Όλοι οι φακοί Revo είναι Πολωτικοί και παρέχουν όλα οφέλη των πολωτικών φακών.

Οι πολωτικοί (polarized) φακοί είναι φακοί, οι οποίοι αποκόπτουν τις ακτίνες του ηλίου που ανακλώνται από οριζόντιες επιφάνειες, όπως η θάλασσα, η άσφαλτος ή το χιόνι κάθετα προς τα μάτια μας. Οι πολωτικοί φακοί αποκόπτουν τις κάθετες ακτίνες, εξαλείφοντας το προκαλούμενο θάμβος και βελτιώνοτας τη διακριτότητα του χώρου.

Το φαινόμενο της πόλωσης βοηθάει στη βελτίωση της ευαισθησίας αντίθεσης, αλλά και στη χρωματική αντίληψη δίνοντας καθαρότερη εικόνα. Οι πολωτικοί φακοί μειώνουν το εκθαμβωτικό φως, τονίζουν τις λεπτομέρειες, αυξάνουν την αντίληψη του βάθους και ενισχύουν τη χρωματική αντίθεση.

montana

Επιλέξτε Μέγεθος
Βάλε στον Κουβά
Γυαλιά Cressi Taska
€ 37,90
Γυαλιά Balzer Polavision
€ 13,00
Επιπλέοντα Γυαλιά Cressi Ninja
€ 34,00
Γυαλιά Montana Eyewear MP40
€ 29,50